Over Yumi

Yumi Baby is opgericht door 2 zussen; Marijke en Lieke en we wonen in Friesland. Wij zijn dit babylabel in 2017 begonnen met 'Kleine Keutel', maar nu in 2020 zijn we klaar om internationaal te gaan en hebben we onze bedrijfsnaam veranderd in Yumi Baby Holland.

Yumi is een Japans woord voor mooi/beeldschoon, wat goed past bij onze stijl. Yumi wordt uitgesproken als YUW-Miy, wat klinkt als 'jij en ik'. Een verwijzing naar twee zussen die dit label runnen, maar ook jij en je baby; moeder en kind.

Onze passie is om onze liefde voor serene, mooie prints om te zetten in zachte exclusieve babyproducten. Alle ontwerpen zijn uniek en met passie gemaakt en met de hand beschilderd.

We hebben onze liefde voor schilderingen - en vooral voor aquarel - overgenomen van onze oma. Haar schilderingen inspireren regelmatig onze collectie.

We willen onze productie graag dicht bij ons in de buurt houden.   We hebben onze productie in Nederland. Dit betekent een beter overzicht op de productie en waarborging van de kwaliteit van onze producten. We hebben ervoor gekozen om zoveel als mogelijk te laten maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt omdat we een maatschappelijke bijdrage willen leveren. De medewerkers van ons productiecentrum zijn zeer betrokken bij hun werk en geven er alles aan om kwaliteit te leveren. Dit zien we terug in onze producten. Ze zijn enthousiast, gepassioneerd en het is fantastisch om als bedrijf te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.