GRATIS VERZENDING VANAF 75 EURO

Over Yumi

Yumi Baby is opgericht door de zusjes Lieke en Marijke. We zijn allebei moeder en wonen in Friesland. Onze passie is om onze liefde voor serene, mooie prints om te zetten in zachte exclusieve babyproducten.

Alle ontwerpen zijn uniek, met de hand geschilderd en met passie gemaakt. Onze liefde voor schilderijen - en vooral voor aquarel is geïnspireerd door onze oma. Haar schilderijen hebben regelmatig invloed op onze collectie.

We begonnen in 2017 met een oer-Hollandse naam voor ons merk, 'Kleine Keutel'. In 2020 hebben we besloten om over te stappen op Yumi Baby omdat we veel internationale bezoekers kregen. Yumi is een Japans woord voor mooi, wat goed past bij onze stijl. Yumi wordt uitgesproken als YUW-Miy, wat klinkt als 'jij en ik'. Een verwijzing naar ons -de twee zussen die dit label runnen- maar ook jij en je baby; moeder en kind.

We streven ernaar om een ​​toonaangevend maatschappelijk verantwoord babymerk te zijn. We zijn gericht op milieuvriendelijke productie en gebruiken gecertificeerd biologisch katoen. We produceren zoveel mogelijk in Nederland op sociale werkplekken die kansen bieden aan mensen die anders moeilijk op de werkvloer zouden komen. We onderzoeken onze toeleveringsketen om eerlijke arbeid en duurzame milieupraktijken te garanderen. 

"Ons doel is om onze klanten gemoedsrust te bieden, door ze te verzekeren van een veilig kwaliteitsproduct en -waar nodig- altijd bij te staan door onze solide klantenservice."