Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 Ontdek de magie achter onze babyartikelen*: geproduceerd met liefde in onze sociale werkplaats!

Bij Yumi geloven we dat elk babyartikel met zorg en aandacht moet worden gemaakt. Daarom zijn we er trots op dat een groot deel van onze productie plaatsvindt in een sociale werkplaats, waar een team van getalenteerde mensen met passie en toewijding werkt.

Wat maakt onze sociale werkplaats zo speciaal? Het gaat verder dan alleen het creëren van hoogwaardige producten. Het draait om het bieden van kansen aan mensen die vaak moeilijkheden ondervinden bij het vinden van werk, zoals mensen met een beperking of mensen die in een kwetsbare positie verkeren. Door hen in staat te stellen deel te nemen aan het productieproces, kunnen ze hun vaardigheden ontwikkelen, zelfvertrouwen opbouwen en een gevoel van eigenwaarde ervaren.

Ons team in de sociale werkplaats is deskundig en gemotiveerd. Ze hebben een passie voor het creëren van prachtige babyartikelen  met onze zachte stoffen die niet alleen functioneel zijn, maar ook prachtig om te zien. Van zachte dekentjes tot knuffeldoekjes, elk artikel wordt met de hand gemaakt met veel liefde en zorg.

Naast het bieden van waardevolle werkgelegenheid, heeft de productie in onze sociale werkplaats nog een ander voordeel: het bevordert duurzaamheid. We streven ernaar om milieuvriendelijke materialen te gebruiken en zorgvuldig om te gaan met onze grondstoffen. 

Op deze manier dragen we bij aan een betere toekomst voor onze baby's en de wereld waarin ze zullen opgroeien.

Wanneer je een babyartikel van Yumi Baby koopt, ondersteun je niet alleen een ethisch verantwoorde onderneming, maar draag je ook bij aan een inclusieve samenleving. Elke aankoop helpt ons om meer kansen te bieden aan mensen in de sociale werkplaats en om de wereld een beetje mooier te maken.

Dus, geniet van de magie van onze babyartikelen, met de wetenschap dat ze zijn gemaakt met liefde en zorg in onze sociale werkplaats. Samen kunnen we het verschil maken en een positieve impact hebben op het leven van anderen.

*Onze babyartikelen zijn verkrijgbaar bij Babypark en Wehkamp.nl

       

      Dutch production center